Rubber vormstukken

Wat kunnen wij bieden ?

Junta Polymers produceert een grote verscheidenheid aan rubber vormstukken zoals schokdempers , afdichtingen, buffers , doorvoer tullen, en andere rubber vormstukken.
Onze rubber vormstukken worden veelzijdig toegepast voor de elektrische apparatenindustrie, de automobielindustrie en machine constructeurs.
Ook metaal-rubber vormstuk verbindingen worden met de meeste zorg vervaardigd waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.

Voor een vlotte en snelle toelevering van serie producties kunnen wij deelleveringen van uw jaarlijks verbruik in voorraad nemen om onverwachte stockbreuken te voorkomen in uw productie of onverwacht projecten op korte termijn te kunnen invullen. Onze visie op een snelle en flexibele service.

EPDM & Silicone rubber vormstukken

Wij ontwerpen hoogwaardige mengsels voor onze rubber vormstukken die passen bij de kenmerken en het beoogde gebruik van de door u benodigde producten. Onze rubber vormstukken bieden wij aan in  FKM, AEM, HNBR, VMQ, ACM, EPDM, NBR, IIR, CR en  SBR met type goedkeuring in overeenstemming met de voorschriften op de relevante gebieden.
Het ontwerp van de benodigde matrijzen voor de rubber vormstukken gebeurt volledig in eigen beheer door gespecialiseerde vaklui dewelke beschikken over een jarenlange ervaring.

We maken onze rubber vormstukken met behulp van injectie of compressie volgens geavanceerde industriële criteria, om een onberispelijke kwaliteit in onze serieproductie te garanderen.