Rubber profielen

Welke Rubber Profielen kunnen wij bieden ?

Rubber Profielen

Alle Rubber profielen volgens uw technische tekening of sample geven wij een kwaliteitsvol leven voor alle mogelijke toepassingen zoals bouw, automotive, verlichting en voedingsindustrie.
Wij bieden u de mogelijk uw gewenst profiel te extruderen volgens jaaropdracht met deelleveringen om lange levertijden uit te sluiten.
Hierdoor zijn wij een zeer flexibel bedrijf dat openstaat voor innovatie met korte levertijden in mate van het mogelijke.

Silicone VMQ Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber )

Door middel van nieuwe technieken  kunnen wij voor Silicone profielen een matrijs vervaardigen op slechts 3 dagen na opdracht!
Al onze Silicone profielen of snoeren zijn FDA en EC1935/2004 gekeurd en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren van 25 tot 80 Sh.A!
Standaard kleuren voor silicone is transparant en rood/bruin.

EPDM Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber)

Behalve silicone profielen kunnen wij u ook EPDM rubber profielen in volrubber of sponsrubber aanbieden, al of niet zelfklevend.
Deze polymeer is een groep van synthetische rubbers of elastomeren en zorgt voor een zeer goede UV en OZON bestendigheid.
Het wordt verkregen door de polymerisatie.
Junta Polymers is zeer sterk in de productie en verdeling van EPDM rubber profielen in alle markten met een geweldige kwaliteit dewelke UV en Ozon bestendig zijn.

NBR Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber)

NBR rubber profielen in volrubber of sponsrubber aanbieden, al of niet zelfklevend.
Deze polymeer is een groep van synthetische rubbers of elastomeren en zorgt voor een goede oliebestendigheid.
Het wordt verkregen door de polymerisatie.
Junta Polymers is zeer sterk in de productie en verdeling van NBR rubber profielen in alle markten met een geweldige kwaliteit dewelke oliebestendig zijn.

CR Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber)

CR rubber profielen in volrubber of sponsrubber aanbieden, al of niet zelfklevend.
Deze polymeer is een groep van synthetische rubbers of elastomeren.
Het wordt verkregen door de polymerisatie.
Junta Polymers is zeer sterk in de productie en verdeling van CR rubber profielen in alle markten met een geweldige kwaliteit.

Co-extrusie Rubber Profielen “spons/compact rubber”

Onze Co-extrusie rubber profielen worden meestal in EPDM rubber geproduceerd, waarbij het profiel deels vervaardigd is uit een sponsmateriaal voor een soepele en flexibele afsluiting van deuren oa. en deels compacte rubber voor zijn stevigheid die als voet kan dienen.

Co-extrusie Rubber Profielen “compact en/of spons rubber+ RVS staalinlage”

Onze Co-extrusie rubber profielen worden meestal in EPDM rubber vervaardigd, waarbij het profiel deels samengesteld is uit een sponsmateriaal voor een soepele en flexibele afsluiting van deuren oa. en deels compacte rubber voor zijn stevigheid versterkt met een staalinlage die als voet kan dienen.
De staalinlage dient voor het klembereik te verbeteren van de voet die men op bepaalde toepassingen kan klemmen.

Toepassingen :

Veel van onze Silicone of Rubber profielen worden gebruikt voor de afdichting van deuren, luiken en ramen voor automotive, bouw -en scheepvaart industrie, waar de hoogste eisen worden gesteld aan duurzame waterdichtheid onder alle omstandigheden.
Wij bieden FKM, VMQ, EPDM, of NBR, CR profielen aan van uitstekende kwaliteiten met lange levensjaren!

Na het extrusie proces zorgen wij voor een poeder getalkte, gesiliconiseerde of een droge/natuur standaard uitvoering na extrusie van het profiel in kwestie, dewelke zorgvuldig toegeleverd worden op een correcte manier of naar wens van de klant mbt verpakkingen en afnames.

Silicone Slangen

Niet versterkte Silicone slangen voor de Pharma- en voedingsindustrie uit voorraad leverbaar! FDA gekeurd!
Standaard kleur : Transparant ( andere RAL kleuren op aanvraag )

Silicone slangen voorradig vanaf 2×4 mm tem 18x21mm (andere maten op aanvraag.)

Ons brede assortiment silicone slangen stelt ons in staat om de beste service op de markt te bieden, met een levertijd van minder dan twee werkweken in alle soorten kwaliteiten: standaard isolerende siliconen (VMQ), geleidende siliconen, dampbestendige siliconen, fluorsiliconen (FVMQ ), zeer hoge temperatuur siliconen (THT), zeer lage temperatuur siliconen (PMVQ), platinasilicone, FDA goedgekeurde siliconen voor contact met voedingsmiddelen (CFR21 sectie 177.2600), BgVV (aanbeveling XV) en medische siliconen conform USP klasse VI.

Onze standaardkwaliteit, als fabrikant van silicone slangen, voor compacte silicone extrusie is 65 Shore A in doorschijnende kleuren, zowel peroxyde siliconen als platina silicone, hoewel we 20 tot 85 Shore A in elke basiskleur en elke RAL kunnen produceren om met een minimum te meten hoeveelheid van 25 kg, evenals luminescente, fluorescerende of metaalachtige kleuren.
Silicone transparant of andere kleuren zijn hoogwaardige materialen en worden toegepast in de farmaceutische-, medische- en voedingsindustrie.
Silicone materiaal bevat geen schadelijke stoffen en wordt toegepast tot temperaturen van boven 200°C graden Celsius. Wij bieden in ons bereik silicone aan met een temperatuur bereik van 280°C. Het materiaal heeft een lange levensduur met vele positieve eigenschappen.